Publicitat
Publicitat

BARÇA

El vicepresident esportiu es mostra ambiciós

Bartomeu: "No venim a jugar, venim a guanyar"

El dirigent del Barça ha destacat l’esperit de la plantilla: “Són molt competitius, porten anys demostrant que volen guanyar. No hi ha urgències històriques, però seran ambiciosos com sempre”

En unes declaracions recollides a la pàgina oficial del Barça (www.fcbarcelona.cat), Josep Maria Bartomeu s'ha mostrat contundent i convençut del triomf del Barça dissabte a Wembley. “El nostre equip no ve aquí a jugar la final de la Champions, sinó guanyar-la”. Així s’ha manifestat a Londres, a dos dies de la final de Wembley.

A més, ha dit que veu l’equip motivat per a la gran cita: “Ho han guanyat tot, de fet han perdut molts pocs partits en els tres últims anys. Ara, davant d’una final, la seva concentració es màxima”.

Bertomeu ha recordat que en l’expedició barcelonista hi ha tres campions de Wembley’92: Andoni Zubizarreta, Pep Guardiola i Carles Busquets. “Segur que la seva experiència servirà. Aquella Copa d’Europa va canviar la història del Club”. I ha afegit: “La història dels clubs a Europa es construeix a base de trofeus i aquest és el més gran de tots. Per tant, si guanyem la quarta farem més gran la història del club El nostre objectiu principal era la Lliga i aquest és un premi”.

Sobre la temporada vinent, però, no ha volgut parlar. “Estem molt contents de com ha anat la temporada. Ja és magnifica i excel·lent. Guanyin o perdin són els millors del món actualment, passi el que passi no canviarà les previsions de futur”, ha apuntat.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT