BARÇA

Bartomeu: "Estem molt satisfets que el club faci les coses tan bé"

El president diu que s'ha fet una celebració "tranquil·la" perquè hi ha encara "reptes importants"

Visiblement content, Josep Maria Bartomeu ha celebrat des de la llotja del Camp Nou la Lliga, la segona consecutiva que guanya el Barça i la número 26 de la història del club. "Són 8 de les últimes 11. Per a nosaltres és un orgull. Estem molt satisfets que el club faci les coses tan bé", deia el president del Barça després de la victòria contra el Llevant.

Bartomeu, que ha reconegut que hi ha hagut un punt de "relaxació" després del gol de Messi –"Ens hem vist campions abans d'hora", explicava–, ha assegurat que el gran objectiu de la temporada és, precisament, el títol de Lliga. "La gent demana la Champions, el triplet... però nosaltres pensem en la Lliga. Cal ser molt responsable i molt conscient", afegeix.

El president ha destacat que s'ha fet una celebració "tranquil·la" perquè "venen reptes importants" els propers dies, pensant especialment en el partit de Champions del dimecres contra el Liverpool. Això sí, ha agraït el gest de Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola, de venir al Camp Nou i lliurar el títol al campió. "Tenir avui la copa és un molt bon gest. És un bon canvi. Perquè el fet de guanyar la Lliga i tenir ja la copa és la continuació d'un èxit".