LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 22/04/2013

El Bayern garanteix un "festival de futbol"

Javi Martínez avisa que el conjunt bavarès s'enfrontarà al Barça amb els mateixos patrons de joc que els blaugrana: "possessió i pressió"

Ara
1 min
Philipp Lahm i Javi Martínez, en roda de premsa / ALEX GRIMM / GETTY IMAGES

MunicEl Bayern de Munic qüestionarà el domini de la pilota al Barça. Així ho ha expressat el migcampista Javi Martínez. "Hem de ser fidels al nostre estil. Mai hem canviat en funció del rival. Intentarem tenir la possessió i pressionar el Barça". El futbolista del conjunt bavarès creu que demà a l'Allianz Arena s'enfrontaran els "dos millors equips del món". Un duel que serà equilibrat, segons Martínez, que ha defugit el paper de favorit que s'està donant al Bayern: "l'eliminatòria està al 50%".

El duel entre catalans i alemanys garanteix "un festival de futbol" segons el capità dels bavaresos, Philipp Lahm. El lateral ha manifestat en roda de premsa que el conjunt de Jupp Heynckes sap "competir contra aquest equip". Lahm és conscient que el conjunt de Tito Vilanova "amb Messi juga millor" i, per tant, esperen la presència de l'argentí demà a l'Allianz Arena, tot i que ha admès que "és difícil saber el percentatge que significa" Messi en el joc col·lectiu dels blaugrana.

El jugador alemany prefereix no establir paral·lelismes entre el duel d'enguany i el de la primera temporada amb Guardiola a la banqueta blaugrana: "La derrota 4 a 0 del 2009 no serveix de referent. Llavors no estàvem al nivell d'ara. Avui, les coses són molt diferents". Un Bayern, segons Lahm, que ha après de l'experiència de l'any passat a la final de la Lliga de Campions. Tot i això, Lahm no vol lamentacions i és clar a l'hora d'assegurar que "el futbol no ens deu res, no hi ha cap garantia de guanyar la copa".

stats