Futbol

Del Bosque reconeix que es va "equivocar" en deixar Xavi a la banqueta contra Xile

El seleccionador afegeix que el comiat del migcampista de la selecció "és una pena" i que "deixa un llegat fantàstic per a totes les generacions"

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha tornat a fer referència aquest dijous al comiat de Xavi Hernández de La Roja. El tècnic ha reconegut que va cometre "un error" deixant-lo a la banqueta en el partit decisiu del Mundial contra Xile, però assegura que el migcampista no ha pres la decisió de deixar la selecció per aquest fet.

"Xavi és un home molt intel·ligent. Hem tingut una relació molt bona i per una equivocació de l'entrenador no es tirarà per terra tota l'amistat i la feina d'aquests anys. Una trajectòria tan llarga no es pot limitar a un partit de més o de menys", ha explicat Del Bosque a Marbella, durant l'acte de col·locació d'una estrella amb el seu nom al bulevard de la fama de Port José Banús.

Xavi va reconèixer, el dia que va dir oficialment que deixava la selecció, que  el fet de "veure's a la banqueta contra Xile" havia estat una de les "decepcions més grans" de la seva carrera.

El seleccionador ha afegit que és "una pena" que Xavi deixi la selecció i ha reconegut que el migcampista de Terrassa deixa "un llegat fantàstic per a totes les generacions".