Ernesto Valverde: “Hem fet un partit complet, però cal seguir millorant”

L'entrenador dona valor a la victòria a Lisboa

Ernesto Valverde va donar valor a la victòria a Lisboa. “Sabíem que per guanyar aquí hauríem de patir. L’ambient era fort i el contrari també”, va destacar l’entrenador del Barça, que va posar molt bona nota a la primera meitat de l’equip i només va destacar “uns 10 o 15 minuts” en què van perdre el control del partit i van “patir”. “Hem fet un partit complet en totes les facetes i aquest és el camí, però cal seguir millorant”.

“Hem dominat a la primera meitat tot i que estàvem exposats als contraatacs. Després de posar-nos amb avantatge, és cert que hem rebut alguna ocasió clara, però nosaltres també hauríem pogut sentenciar”, va destacar el Txingurri a Lisboa, on també va lamentar específicament que als seus jugadors els havia faltat “profunditat”.

Valverde va relativitzar la sort que està tenint el Barça en aquest inici de temporada, en què ja suma quatre gols que els rivals s’han marcat en pròpia porteria. “La jugada és una falta molt ben picada per Messi. I a l’àrea, ja se sap... qualsevol, fins i tot un rival, és un davanter”.

D’altra banda, Sergio Busquets va dir que l’equip havia tingut “fortuna” al gol però va reconèixer que, com a equip, havien estat “imprecisos”. Suárez va comentar que l’equip encara ha de créixer més. “Ens hem d’adaptar al que demana l’entrenador. Llegeix molt bé els partits”.