BARÇA

Jaume Roures: "No veig cap mà negra contra el Barça. Veig que les coses no s'han fet prou bé"

El president de Mediapro parla a 'El món a RAC1' sobre el contracte dels drets televisius del Barça i valora l'actualitat blauagrana i el cas Neymar

Jaume Roures, president de Mediapro, ha valorat l'actualitat blaugrana a 'El món a RAC1'. "No veig cap mà negra contra el Barça. Veig que algunes coses no s'han fet prou bé i quan hi ha problemes s'ha d'agafar el toro per les banyes. El moviment del jutge és estrany, sorprenent. Sobre la contractació de Neymar hi ha molt a apel·lar, però aquest moviment no l'he entès", ha comentat Roures.

Sobre el contracte dels drets televisius del Barça, que ara estan negociant, ha dit: "Hi ha una junta el dilluns dia 16 que haurà de resoldre el tema. Tinc confiança per la relació que hi ha i l'experiència que tenim. Segur que ningú ha fet una millor oferta que nosaltres al Barça. No puc contemplar un altre escenari [en què Mediapro no tingui els drets del Barça]", ha indicat, i ha afegit: "Nosaltres vam arribar a un acord amb el Sandro el setembre del 2013 i vam arribar a un altre acord el setembre del 2014 que per la irrupció posterior de Telefònica encara no s'ha resolt. Estem convençuts que la nostra oferta és la millor i, en teoria, aquest mes s'ha de resoldre el tema".

"Estic convençut que [el Barça-Madrid] es jugarà en diumenge, perquè els dos clubs vénen de Champions. Es jugarà el diumenge en el 99'9%. És probable que sigui a les 9 de la nit", ha avançat el president de Mediapro.