BARÇA

Celebra el seu 23è aniversari

Jeffren es lesiona durant l'entrenament i serà baixa cinc setmanes

Al jugador li han fet una ecografia i pateix un trencament del recte anterior de la cuixa esquerra. És la quarta lesió de Jeffren des que va començar la temporada

En l'entrenament d'aquest matí, Jeffren s'ha lesionat. Després d'haver-li realitzat una ecografia a la mateixa ciutat esportiva, els metges han determinat que el jugador blaugrana pateix un trencament del recte anterior de la cuixa esquerra i s'estarà unes cinc setmanes de baixa. El jugador, justament, celebra avui el seu 23è aniversari.

És la quarta lesió de Jeffren des que va començar la temporada 2010/2011. A principis del mes de setembre, l'extrem es va perdre diversos partits per culpa d'un trencament fibril·lar a l'adductor mig de la cama esquerra; al novembre, es va fer una luxació acromioclavicular de grau 2 a l'espatlla esquerra i va ser baixa quatre setmanes, mentre que a principis de desembre, durant el partit de Lliga de Campions contra el Rubin Kazan, el davanter es va fer una elongació a l'adductor de la cama esquerra que el va allunyar dels terrenys de joc tres setmanes.

Més continguts de