Barça
Esports Barça 27/01/2013

Jordi Roura: "La millor manera d'arribar bé a Madrid era fent un bon partit abans"

El segon entrenador del Barça, que ha dirigit l'equip contra l'Osasuna, ha valorat la golejada blaugrana contra els navarresos

M. Molina
2 min
Jordi Roura, a la banqueta del Camp Nou en l'Osasuna-Barça

BarcelonaJordi Roura ha parlat a la sala de premsa del Camp Nou després de la victòria contundent del Barça contra l'Osasuna (5-1). El segon tècnic, que ha dirigit l'equip en l'enfrontament d'aquest diumenge, s'ha mostrat molt satisfet pel joc de l'equip. "Sabíem que l'Osasuna et pressiona molt a dalt, però també sabíem que si ho feien tenien la defensa molt avançada i havia d'aprofitar els espais. I un cop superada aquesta línia de pressió, els nostres atacants els han pogut fer mal".

El tècnic ha destacat, amb vistes al proper partit de Copa al Bernabéu contra el Reial Madrid, que "la millor manera d'afrontar un partit com el del dimecres és havent fet un bon partit en l'immediatament anterior. Arribem bé, hem pogut dosificar els jugadors i arribem en un bon moment". Una eliminatòria on Roura ha declinat el paper de favorit: "Potser sí que un equip arriba millor, però aquests partits es viuen amb molta intensitat. El Madrid té molt bona plantilla, això és una eliminatòria i no hi ha un favorit clar".

Roura ha dirigit l'equip en l'absència temporal de Tito Vilanvoa, i ha dit que "en principi" també ocuparà el seu rol a la banqueta del Bernabéu el proper dimecres. Això sí, l'entrenador ha explicat que està "en contacte permanent" amb el de Bellcaire d'Empordà, que "pot veure tots els partits" i que fins i tot parlen durant els enfrontaments.

L'actuació dels jugadors

Preguntat sobre l'actuació individual d'alguns futbolistes, Roura s'ha desfet en elogis cap a David Villa. "Estem molt contents. Ha fet 90 minuts, tot i que no duia gaires dies d'entrenament. Li ha faltat el gol, però contents perquè ha treballat molt bé per l'equip". Tampoc no ha marcat Alxeis, encara que Roura no s'ha mostrat preocupat per la falta de gol del xilè: "Estem encantats amb Alexis, i sembla que últimament està una mica desafortunat de cara a porteria. A nosaltres no ens preocupa, al final aconseguirà marcar i es relaxarà una mica. No estem preocupats".

D'altra banda, també ha comentat que "Thiago és un jugador excepcional, no n'hi ha cap dubte. Ha vingut d'un seguit de lesions i ara està en un estat de forma molt bo. Ha fet un grandíssim partit i és un altre efectiu per a l'equip", i ha repartit l'enèsim elogi per a Leo Messi, autor de quatre gols. "Un cop vaig dir que una vegada convius i veus treballar Messi ho trobes tot normal. Després, si t'ho mires amb distància, et poses les mans al cap del que aconsegueix. Només desitjar que continuï fent el que li agrada i puguem gaudir molts anys d'un jugador tan excepcional".

L'ovació per a Valdés

Per últim, Jordi Roura també s'ha fet ressò de la rebuda que ha tingut Víctor Valdés, en el primer partit del porter al Camp Nou després d'anunciar que no renovaria el seu contracte amb el Barça: "No tenia cap dubte que l'afició del Barça, amb la seva maduresa, sabria comportar-se perfectament. I així ha estat, ha tingut la rebuda que es mereix i espero que continuï així fins que no hi sigui. No pot haver-hi cap dubte sobre això".

stats