Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

El jutge de competició no estudia la trepitjada de Pepe i només li manté la groga

De moment, el jugador blanc no serà sancionat per la trepitjada a Messi ja que el jutge de competició només ha ratificat la targeta groga que va veure el portuguès

La Reial Federació Espanyola de futbol (RFEF) ha fet pública la llista d'amonestacions corresponents als partits d'anada dels quarts de final de Copa i Pepe només apareix entre la llista de jugadors amonestats amb una targeta groga per "joc perillós". El jutge de competició doncs, no ha estudiat el cas. Ara és el torn del Jutge Únic, que té temps fins dimecres –quan es reuneix– per actuar d'ofici.

El Jutge Únic no actua d'ofici basant-se en imatges de televisió des del 2003, quan De Pedro va trepitjar el ventre de Javi Gonzalez durant un derbi Athletic-Reial Societat. En canvi, José Mourinho sí que va ser sancionat d'ofici per posar el dit a l'ull de Tito Vilanova.

Pepe, Coentrao, Callejón, Ricardo Carvalho i Piqué veuen com es manté la groga que van veure per joc perillós, així com Forlín de l'Espanyol. Puyol la té per fer observacions a l'àrbitre i Busquets, per "infracció de les regles del joc".

El Barça ha decidit que no presentarà cap acció legal en aquest cas.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT