BARÇA
Esports Barça 04/04/2013

Messi comença el procés de recuperació amb la mirada posada en el partit contra el PSG

Els també lesionats Mascherano i Adriano han aprofitat el dia de festa de l'equip blaugrana per apropar-se a la Ciutat Esportiva i fer exercicis de recuperació

Efe
1 min

Sant Joan DespíL'argentí Leo Messi ha començat aquest dijous la recuperació de la lesió que té al bíceps femoral de la cama dreta i que es va fer durant el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant el PSG. Messi ja té al pensament el partit de tornada d'aquest dimecres davant els parisencs (20.45 h, al Camp Nou).

Els serveis mèdics del club blaugrana han confirmat la lesió muscular de l'argentí i han anunciat que serà baixa contra el Mallorca, tot i que no l'han descartat per a la tornada dels quarts de final de la Champions.

En un dia en què l'equip de Tito Vilanova no s'ha entrenat, Messi i Javier Mascherano –lesionat al genoll dret i que estarà sis setmanes de baixa– han fet exercicis de recuperació.

També ha completat una sessió de rehabilitació Adriano Correia. El brasiler es va lesionar el 17 de març davant el Rayo Vallecano –per un trencament al bíceps femoral, i un període de baixa que se situava entre quatre i sis setmanes– però l'evolució és bona.

Altres jugadors també s'han presentat a la Ciutat Esportiva tot i disposar d'un dia de festa: José Manuel Pinto, Cesc Fàbregas, i el davanter asturià David Villa.

stats