Barça

Munir: "Jugar amb Espanya és decisió meva"

El davanter blaugrana, d'origen marroquí, ha debutat amb la selecció espanyola absoluta jugant un quart d'hora en la golejada contra Macedònia

S'han complert els pronòstics i Munir el Haddadi ha debutat amb la selecció espanyola de futbol. El davanter blaugrana, de 19 anys, i que encara té fitxa del Barça B, ha jugat quinze minuts en la golejada contra Macedònia. Malgrat això, ha estat una convocatòria plena de polèmica ja que si arribava a debutar –com finalment ha estat– ja no podria jugar amb la selecció del Marroc, el país on van néixer els seus pares.

D'origen marroquí però nascut a San Lorenzo del Escorial, Munir el Haddadi havia jugat amb les categories inferiors de la selecció espanyola i ara li arribava el torn de debutar amb 'la roja' després de ser convocat d'urgència per la lesió de Diego Costa. "És un somni complert i ara he de seguir treballant amb el meu club. Jugar amb Espanya és decisió meva i estic molt content d'haver-ho fet", ha assegurat.

El davanter ha intentat esquivar la polèmica dient que li és igual "el que digui la gent" i que ell feia "el millor" per a ell, i que en aquests moments el millor era "això".