Esports Barça 09/05/2012

Puyol deixa la roja, a la portada de 'Mundo Deportivo'

El diari assegura que el capità del Barça, lesionat del genoll dret, ho anunciarà aquest migdia. 'Sport' diu: "Superman Puyol es trenca" i 'El 9 esportiu' subratlla que per la final de la Copa, "el rei no hi serà"

Ara
1 min
Mundo Deportivo, 9 de maig del 2012

BarcelonaLa lesió de Puyol, que es perdrà la final de la Copa del Rei i, molt probablement, l'Eurocopa, centra les portades d'aquest dimecres a la premsa esportiva. 'Mundo Deportivo' assegura que el capità del Barça "deixa la roja", i diu que així ho anunciarà aquest migdia en la roda de premsa que farà. Puyol hauria decidit centrar-se només en el Barça.

Després de la lesió que es va fer al genoll dret en el derbi contra l'Espanyol d'aquest dissabte, es calcula que Puyol estarà apartat del terreny de joc almenys sis setmanes. 'Sport' diu: "Superman Puyol es trenca", i 'El 9 esportiu' subratlla que per la final de la Copa "el rei no hi serà".

També li dedica un titular l'esportiu madrileny 'Marca', que subratlla: "Cop per al Barça i la roja".

L'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club juguen aquest dimecres (20.45 hores, Tele 5) la final de l'Europa League a Bucarest. 'Marca' fa una portada reversible i titula "Tigres / Leones". 'As' sentencia: "Que guanyi el millor".

stats