ESPANYOL-BARÇA

Cornellà-El Prat reconeix el gest el manxec que va tenir amb Dani Jarque

L'afició periquita fa el seu homenatge a Iniesta

Cornellà-El Prat no s'ha oblidat d'Iniesta. Des que el jugador blaugrana ha saltat al terreny de joc fins que ha estat substituït, l'afició periquita l'ha ovacionat

Andrés Iniesta ha vist com Cornellà-El Prat li agraïa el gest que va tenir amb el seu amic Dani Jarque en dedicar-li el gol que va marcar en la final del Mundial aquest estiu. Quan l'speaker de l'estadi blanc-i-blau ha dit el nom del manxec, l'afició periquita ha corejat el seu nom i l'ha aplaudit.

I quan, al 85', Iniesta ha estat substituït per Keita, Cornellà-El Prat s'ha posat dempeus per ovacionar-lo. Entre aplaudiments –dels aficionats i dels jugadors que estaven sobre el terreny de joc–, i amb l'estadi corejant el seu nom, Iniesta ha marxat tornant el reconeixement i aplaudint els seguidors periquitos.

A més, quan els jugadors han saltat a la gespa, alguns aficionats han aixecat samarretes de l'Espanyol amb el nom d'Iniesta i el dorsal 21, el de Dani Jarque. Els aficionats blanc-i-blaus també han mostrat diverses pancartes al seu estadi sobre aquest tema: "Gràcies, Iniesta" i "Iniesta, sempre amb nosaltres", les més destacades.

Més continguts de