Lliga de Campions
Esports Barça 10/04/2013

Roura: "Hem aconseguit una fita històrica amb la sisena semifinal consecutiva, és per estar-ne molt orgullosos"

El segon entrenador del Barça valora molt l'aportació de Messi i admet que després del gol ha dosificat els seus esforços

A.s.
2 min

BarcelonaJordi Roura, segon entrenador blaugrana, admet que aquesta nit han patit molt: "Evidentment, només faltaria no patir. Pretendre arribar a una semifinals sense patir... Hem patit perquè hem jugat contra un grandíssim equip.

El tècnic ha valorat molt el partit que ha fet el PSG: "Ha vingut a disputar-nos el partit i a atacar-nos. S'ha vist el seu potencial, i si a això li afegeixes que arribàvem justets, amb algunes baixes... és per estar content. No hem estat brillants en la passada, i això és mèrit del PSG. Ens ha posat en molts problemes".

"Hem aconseguit una fita històrica per jugar sis semifinals consecutives, és per estar-ne molt orgullosos", ha dit.

Messi

"Nosaltres sabíem en principi que si el resultat no era favorable hi havia una disposició perquè jugués un número determinat de minuts. I així ha estat. Ell mateix s'ha dosificat després del gol. Agrair-li aquesta gana que té i que ens permet seguir gaudint d'un jugador irrepetible", ha reconegut el tècnic.

Roura, preguntat sobre si el Barça hauria passat a semifinals sense la presència de Messi a la gespa, ha dit: "El que està clar que els jugadors que han actuat abans que sortís Messi s'han deixat la pell.

Tito

El tècnic ha comentat que la serenor de Tito els ha anat bé a tots: "Tito ho ha viscut com sempre. Els minuts finals són tensos, però ell és un tio tranquil que dintre de tot ho ha portat amb tranquil·litat".

Valdés

Roura ha dit que Valdés ha donat a l'equip “força” i “confiança” i ha resumit l'actuació del porter blaugrana dient que ha estat “excepcional”. “Ja porta uns quants partits fent actuacions molt importants i només queda demanar-li que ens ajudi igual en els partits que queden”.

Semifinals

"Al final, el rival que ens toqui serà dificilíssim. És una final de Champions. Que decideixin les boles el divendres i intentarem arribar a la final. Si el nostre objectiu no fos aquest, no tindria raó de ser", ha dit.

I respecte a les baixes: "La temporada sempre és duríssima quan arribes a aquestes fases. És lògic i normal estar així, però ja ens hi hem trobat en altres moments. Jugui qui jugui estem convençuts que ho farà molt bé".

stats