Publicitat
Publicitat

Barça

Un diputat ha aprofitat la seva immunitat per fer públic el nom del futbolista

Ryan Giggs, de futbolista modèlic a l'infidel més famós del món

El jugador del Manchester United, que dissabte s'enfrontarà al Barça en la final de la Lliga de Campions, monopolitza la premsa del seu país per la seva infidelitat amb una jove model

Ryan Giggs, el futbolista de fins ara imatge modèlica, és el centre d'una polèmica que està agafant molta embranzida. El jugador del Manchester United, que dissabte s'enfrontarà al Barça en la final de la Lliga de Campions, va tenir una infidelitat amb Imagen Thomas, una jove model que va guanyar el títol de Miss Gales i que va saltar a la fama en participar a un concurs televisiu.

El diari sensacionalista The Sun anava a publicar la història fa uns dies, però un jutge va impedir que el rotatiu identificara el jugador. El nom de Ryan Giggs va començar a circular per Twitter, però el futbolista va aconseguir fins i tot prohibir això.

Diumenge el diari Sunday Herald va informar del tema ja que la prohibició no arribava a Escòcia.

Ara un diputat, John Hemming, ha aprofitat la seva immunitat per desafiar la justícia i fer públic el nom del futbolista, que ha passat a protagonitzar les informacions dels principals mitjans de comunicació del país, com ara The Guardian.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT