Barça
Esports Barça 04/03/2013

Sandro Rosell: "El nostre entrenador és Tito Vilanova i ho seguirà sent passi el que passi"

El president del Barça ha recordat que la prioritat és la salut del tècnic i que seguirà al càrrec "encara que això ens costi tots els títols de la temporada"

à. G.
2 min
Sandro Rosell, president del Barça

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha fet una defensa aferrissada de Tito Vilanova en la seva compareixença de premsa i ha recordat que la seva salut és la prioritat del club blaugrana. El màxim mandatari ha atès durant més d'una hora les preguntes dels periodistes.

"Considerant que està amb un tractament de quimioteràpia i radioteràpia, he trobat que Tito Vilanova està molt animat. Cada dia està informat i està molt posat en el dia a dia. Des que és a Nova York veu més partits que mai. Tito Vilanova està molt bé i amb moltes ganes de tornar. A finals del mes de març podria tornar, ja que ha superat el 50% del tractament", ha explicat Sandro Rosell. "Si Déu vol, Tito Vilanova podria seure a la banqueta a una hipotètica eliminatòria de quarts de final", ha afegit.

"Donaria per bona la temporada si Tito Vilanova es recupera, amb això ja seria feliç", ha assegurat. "Aquesta junta ratifica Tito Vilanova fins que torni, sigui quan sigui. És el nostre entrenador i ho seguirà sent passi el que passi i encara que això ens costi tots els títols de la temporada", ha dit. "La prioritat absoluta és la recuperació de Tito. La resta passa a un segon terme. Si es guanyen títols fantàstic, si no, mala sort", ha afegit.

"Tito Vilanova està parlant personalment amb tots els jugadors", ha avançat. "Jordi Roura està actuant com un heroi i li vull donar les gràcies perquè està assumint una responsabilitat que no li toca", ha afegit.

Segons el president, "no hi ha dubte que quan falta el líder, es nota. Diuen els especialistes que als 30 dies es comença a notar i és normal que pugui passar. No crec que per tres partits s'hagi de posar en dubte el crèdit dels jugadors i els entrenadors. Vull transmetre un missatge de calma i tranquil·litat. No s'ha acabat el món, tot i que de vegades ho sembli. La reacció de l'entorn m'ha semblat una mica exagerada".

"A la competició més important estem ben situats i intentarem passar l'eliminatòria contra el Milan, però això és un esport, no són matemàtiques", ha assegurat el president del Barça.

Sandro Rosell ha assegurat que "quan es perd, històricament, el sentiment de derrotisme és important. Espero que els socis del Barça hagin madurat perquè els nostres jugadors porten quatre anys i mig rendint molt bé i superant situacions molts adverses. M'agradaria una mica de respecte".

"Si entres al vestidor, sembla que s'estigui cremant alguna cosa", ha analitzat.

El president també ha parlat de possibles fitxatges. "Neymar és un jugador que ens agrada i està en la llista de possibles fitxatges del futur", ha dit.

stats