Barça
Esports Barça 23/02/2011

Sandro Rosell: “Guardiola és sentimentalment del Barça i Mourinho, professionalment del Madrid”

El president del Barça ha estat entrevistat aquesta nit al programa 'Efectivament', que presenta Lluís Canut i avui s'ha emès, extraordinàriament, per TV3

Redacció
2 min
Sandro Rosell.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Sandro Rosell, president del Barça, ha estat entrevistat aquesta nit al programa 'Efectivament', que presenta Lluís Canut i avui s'ha emès, extraordinàriament, per TV3, a més de per Esport3, com és habitual.

“Pep Guardiola és sentimentalment del Barça i Mourinho, professionalment del Madrid”, ha dit el president, que ha reconegut que “és un luxe tenir un entrenador com Pep. La fórmula de l'1+1 m'encanta i és fantàstica per al club. L'estabilitat no és un paper escrit”, ha dit. “No ha estat difícil convèncer Guardiola i en un parell de setmanes ho vam poder tancar”, ha comentat.

Sandro Rosell també ha parlat de Dani Alves: “A mi no em preocupa la seva renovació. És el millor lateral del món, però amb més temps de reflexió acabarà prenent la decisió correcta. Necessita el seu temps”.

Respecte al cas del jove Jon Toral, el president del Barça ha recordat que “per a nosaltres és molt important mantenir aquest grup de joves i que no arribin clubs de fora que no fan aquest esforç i se'ls enduguin. És legal, però és un pel immoral. Hi ha dues filosofies: la nostra, que és invertir en la Masia, i la d'altres, que és gastar-se aquests diners en uns jugadors concrets”.

p { margin-bottom: 0.21cm; } “Si els tècnics consideren que Cesc pot ser un reforç, ja en parlarem. Primer s'ha de voler i després s'ha de poder”, ha explicat Rosell. “Li desitgem al Cesc des del Barça que es recuperi de seguida. Hi ha una càrrega de partits molt intensa i, quan jugues cada tres dies, algú se'n pot ressentir”, ha dit el màxim mandatari del club.

Luís Canut ha volgut saber per què Sandro Rosell no parla habitualment als mitjans de comunicació. “A la gent li agrada més escoltar els nostres jugadors i l'entrenador, que ho fa molt bé. Crec que no cal explicar moltes més coses durant la temporada. No és cap estratègia, és una manera de fer. M'agrada més treballar de portes endins”, ha dit.

p { margin-bottom: 0.21cm; } “El millor moment de la història? Sembla que sí, estem gaudint molt. Ara s'ha de deixar passar un temps per opinar”, ha explicat. "S'ha d'entendre que algun dia no guanyarem", ha demanat.

Rosell també ha parlat de Qatar Foundation: “Vam trobar la part econòmica del club molt malmesa i aquest tracte ens ajuda a seguir endavant. Parlar a distància de Qatar és injust. La gent hauria d'anar per veure com és la realitat”, ha dit.

stats