BARÇA
Esports Barça 26/08/2012

Sandro Rosell: “Qui qüestioni la meva catalanitat no em coneix”

El president del Barça parla en una entrevista al diari 'El Punt Avui' sobre l'entorn del Barça, el futur de l'equip aquesta temporada i també sobre la seva catalanitat i la del club

Ara
2 min
Sandro Rosell

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, en una entrevista concedida al suplement dominical 'Presència' del diari 'El Punt Avui', ha comentat diverses qüestions relacionades amb el futbol i també sobre Catalunya. "Ja sabem que hi ha molts entorns i que sempre hi ha algú esperant el moment...però és inevitable, això forma part de la nostra essència. Si al Barça reméssim tots junts sempre en la mateixa direcció tot seria més fàcil per al Barça i més difícil per als nostres rivals. Però això també és somiar", ha expressat Rosell.

A nivell esportiu, segons Rosell, el Barça no només anirà a per al Supercopa sinó que alhora "estem preparats per disputar aquesta Lliga i lluitarem per tornar a guanyar-la". A més, ha recalcat que "són dos grans clubs, amb maneres de gestió diferents i amb una idiosincràsia també diferent. El que és i representa el Madrid no ens interessa". Pel que fa a la Supercopa de Catalunya, el màxim mandatari blaugrana ha confessat que no ens van negar a jugar "en cap moment. Hauríem anat amb un equip amb una gran majoria de jugadors catalans, i aquesta és també una manera de potenciar la imatge del nostre futbol".

A més de parlar de l'actualitat del Barça, Rosell també ha volgut dir la seva pel que fa a aspectes de l'actualitat política. "Qui qüestioni la meva catalanitat no em coneix", etziba el president blaugrana, que admet que "el dèficit fiscal que pateix Catalunya és inqüestionable". Preguntat pel concert econòmic, afirma que el Barça sempre al costat del govern i amb "allò que és bo per a Catalunya".

stats