Barça
Esports Barça 20/02/2012

Sebastian Vettel: "Xavi és el cervell del Barça"

El pilot, doble campió del món del Mundial de Fórmula 1, va presenciar aquest diumenge la golejada del Barça contra el València

Ara
1 min
Marc Coma i Sebastian Vettel, a la llotja del Camp Nou

BarcelonaSebastian Vettel, doble campió del món del Mundial de Fórmula 1, va presenciar aquest diumenge la golejada del Barça contra el València. "És una meravella veure aquest partit entre dos grans equips i en aquest escenari. És fantàstic", va dir el pilot a Barça TV.

Vettel és seguidor de l'Eintracht Frankfurt. "No sóc un expert, però comparat amb l'alemany el futbol espanyol és més ràpid i tècnicament és un altre nivell. A més, l'ambient també és increïble", va assegurar el pilot, que es va mostrar enamorat del joc de Xavi: "El meu jugador preferit és Xavi perquè és el cervell d'aquest equip; ell és qui dirigeix aquesta orquestra. Leo Messi és un gran davanter i marca molts gols, però si no li arriba la pilota no en podria fer tants i qui s'encarrega d'això és Xavi".

Tot i que Xavi és el seu jugador favorit, Vettel no s'oblida de la qualitat de Messi: "És increïble, un jugador humil que juga de meravella. Sembla que la pilota sempre estigui enganxada en el seu peu. És difícil dir si Messi és el millor jugador de la història, el mateix passa en la Fórmula 1. Els temps canvien i ara es necessiten unes altres qualitats. Comparar-lo amb Pelé i altres futbolistes és difícil perquè són contextos diferents".

stats