Futbol
Esports Barça 30/05/2016

Ter Stegen s'empassa un remat en la derrota d'Alemanya (1-3)

El porter blaugrana no va calcular bé el bot sobre la gespa mullada i va veure passar la pilota entre les cames

Ter Stegen no bloca un remat de Kucka en l'Alemanya-Eslovàquia

BarcelonaAlemanya va perdre contra Eslovàquia per 1-3 en un partit amistós de preparació per a l'Eurocopa que es va acabar jugant en un terreny de joc impracticable per culpa de la tempesta que va caure en el descans. De fet, la forta pluja va acabar protagonitzant una de les escenes de la nit, quan Marc-André ter Stegen es va empassar un remat i va encaixar gol. Era el tercer dels eslovacs. Els dos anteriors els havia rebut el porter Leno.

Alemanya havia dominat els primers 40 minuts, però va veure capgirat el seu avantatge poc abans del descans, amb dos gols consecutius de Hamsik i Duris.

"La nostra confiança en ell no queda danyada per aquesta acció", va aclarir el seleccionador Joachim Löw després del partit. "Sabem que en situacions normals, atura aquesta pilota", va afegir.