Barça
Esports Barça 23/04/2013

Xavi: "Hem de felicitar el Bayern, ha estat millor"

El segon capità del Barça reconeix la derrota i, malgrat reconèixer que l'eliminatòria és gairebé impossible, diu que l'equip ha de donar la cara al Camp Nou

M. Molina
1 min
Xavi Hernández persegueix Robben ODD ANDERSON / AFP

BarcelonaXavi Hernández no ha tingut pèls a la llengua i ha reconegut que el Bayern de Munic ha fet mèrits per endur-se la victòria a l'anada de les semifinals, i que el resultat és just. "Hem de felicitar el Bayern, ha estat millor".

"Estem tristos perquè ells han estat millors. Han sabut aprofitar millor les ocasions. Hem tingut una possessió estèril i ells han atacat molt millor. Són millors físicament i ho han aprofitat", ha explicat el segon capità blaugrana.

De cara a la tornada, i malgrat reconèixer que l'eliminatòria està gairebé impossible, ha dit que l'equip ha de donar la cara al Camp Nou "per orgull, perquè portem un escut i som el Barça".

Xavi també ha reconegut que l'equip rebrà crítiques pel resultat, i explica que els jugadors hauran de canviar de xip de seguida que puguin. "El llistó està molt alt i perdre així ens posa tristos i infeliços. Hem de canviar el xip i pensar en San Mamés".

stats