Barça
Esports Barça 18/07/2014

Adriano visita els seus companys a l'entrenament

Els vuit disponibles del primer equip i quinze del filial s'han exercitat a la Ciutat Esportiva. A la tarda, faran una segona sessió i Luis Enrique donarà a conèixer la convocatòria per al partit contra el Recreativo

Martí Molina
2 min

Sant Joan DespíAdriano Correia haurà d'estar entre quatre i sis setmanes de baixa per una alteració del ritme cardíac, però el defensa brasiler no perd el somriure i aquest divendres al matí ha passat per la Ciutat Esportiva per saludar els seus companys de vestidor, que han completat la primera de les dues sessions previstes pel dia.

El lateral brasiler segueix un tractament específic al marge, però ha aprofitat per visitar l'entrenament. Tot i tractar-se d'un problema cardíac, des del club han insistit que no es tracta d'un problema greu i que no hi ha d'haver cap complicació perquè Adriano pugui tornar al terreny de joc un cop superat el tractament mèdic.

23 jugadors a la Ciutat Esportiva

El Barça debuta aquest dissabte a Huelva, en el Trofeu Colombino, en un partit que servirà perquè Luis Enrique debuti (encara que no de forma oficial) a la banqueta culer. Mentrestant, el tècnic asturià ha completat la primera de les dues sessions previstes aquest divendres a la Ciutat Esportiva. Ha estat un entrenament amb els vuit jugadors disponibles del primer equip més quinze del filial.

A la baixa d'Adriano cal afegir-hi la del migcampista Rafinha, que segueix fent treball específic per recuperar-se d'una contusió al dit gros del peu esquerre. D'aquesta manera, els futbolistes del primer equip eren: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay i Bojan.

Per part del filial, Juan Cámara ha estat l'única novetat entre els joves, ocupant el lloc del defensa Diagne. A banda d'ell, també s'han entrenat Patric, Bagnack, Edgar Ié, Lucas, Grimaldo, Samper, Halilovic, Babunski, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Román, Dongou i Adama.

Luis Enrique ha previst una segona sessió d'entrenament per aquest divendres, a la tarda. Posteriorment donarà a conèixer la llista de convocats, tot i que es preveu que siguin els mateixos que s'han entrenat.

stats