BARÇA
Esports 15/03/2018

Els aficionats del Chelsea denuncien agressions del servei de seguretat del Barça

El Barça i Mossos hi resten importància i parlen d'incidents aïllats al Camp Nou i a Barcelona

Ara
1 min
Els aficionats del Chelsea denuncien agressions del servei de seguretat del Barça

BarcelonaAlguns aficionats del Chelsea ha denunciat agressions per part dels serveis de seguretat del Barça. Els incidents, segons afirmen, es van produir després del partit en el moment que els seguidors abandonaven l'estadi. El club anglès ha fet una crida perquè els afectats presentin proves al respecte, mentre l'entitat blaugrana i els Mossos d'Esuqadra hi han restat importància i han parlat d'incidents "aïllats".

Diferents aficionats han utilitzat les xarxes socials per penjar vídeos en què es veu com els membres de seguretat del Barça utilitzaven les porres per reduir alguns aficionats que no seguien les seves indicacions. Les imatges, però, no aclareixen exactament per quin motiu va començar la càrrega.

El Chelsea ha demanat que si hi ha més seguidors afectats que presentin les denúncies corresponents.

En paral·lel, fonts oficials del club blaugrana han restat importància als fets, que han qualificat d'incidents "aïllats" originats per un grup d'aficionats que no van seguir les recomanacions de la UEFA i del propi Barça de cara al partit. A més a més, els Mossos d'Esquadra lamenten que es van produir altres incidents al llarg del dia a la ciutat, en zones com la Plaça Reial o la parada de metro de Drassanes.

Des del Barça asseguren que "uns 2.000 seguidors" no van fer cas de les recomanacions de seguretat i que, un cop a les immediacions de l'estadi o al propi Camp Nou, van encarar-se amb socis i aficionats blaugranes.

stats