BARÇA
Esports Barça 08/01/2015

'Som gent normal' aplaudeix la decisió de Bartomeu d'avançar les eleccions

El grup opositor que encapçala Jordi Farré discrepa del president del Barça i creu que "hi ha raons de pes i motius greus" per convocar eleccions

Ara
1 min
Jordi Farré, líder de 'Som gent normal' / @JORDIFARRE_FCB

Barcelona'Som gent normal' ha emès un comunicat en què aplaudeix la decisió del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, d'avançar les eleccions un any. El grup opositor que encapçala Jordi Farré, però, discrepa del màxim mandatari i creu que "hi ha raons de pes i motius greus" per avançar els comicis.

Aquest és el comunicat:

"Celebrem la decisió del president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, de convocar eleccions a final de temporada. Creiem que és una decisió necessària tal com vam expressar a la roda de premsa de presentació del passat 20 de novembre.

Malgrat això, no compartim el diagnòstic del president. Hi ha raons de pes i motius greus per convocar-les. L’única raó no és la de 'pacificar l’ambient'. Considerem que és el moment de donar aire fresc al club i us volem explicar quin serà el nostre full de ruta per als mesos vinents. Per fer-ho, els pròxims dies us convocarem a una nova roda de premsa."

stats