MUNDIAL DE CLUBS
Esports Barça 20/12/2015

"Amb els genis no hi ha res a fer", la premsa argentina es rendeix al Barça

El trident blaugrana, especialment els golejadors Messi i Suárez, centren les portades digitals sud-americanes

A. L.
2 min
L'edició digital d'Olé

BarcelonaEls diaris argentins s'han rendit al Barça, sobretot al Barça del trident. Els rotatius sud-americans han posat èmfasi en la participació de la tripleta atacant del conjunt de Luis Enrique, fet diferencial respecte del River Plate. "Amb els genis no hi ha res a fer", titulava 'Olé' en acabar el partit, i tancava la crònica de la golejada amb una frase que han signat la majoria dels entrenadors que s'han enfrontat al Barça durant aquest últim any i mig: "Amb tant de crac era gairebé missió impossible".

Per als mitjans argentins, aquest partit dels 'millonarios' era "el més important de la seva història", tal com el definia l'enviat especial de 'Clarín' a Yokohama, al Japó. Era un partit que River Plate esperava des de feia mig any, concentrat exclusivament en aquest enfrontament amb el Barça, però el "somni es va convertir en un malson", tal com recollia 'La Nación' en la seva edició digital. El diari argentí va definir el conjunt liderat per Leo Messi com una "maquinària gairebé perfecta", un equip que "marcarà una era" i que no va permetre en la final del Mundial de Clubs que res s'escapés "del guió".

L'edició digital de 'Clarín'

A mesura que avançaven els minuts a Yokohama, l'òptica argentina canviava, i s'evidenciava la superioritat del Barça. "Són de témer", titulava 'Olé' després del 0-2 de Luis Suárez.

"Són de témer", a 'Olé'

Al principi del partit, quan Messi ha aprofitat la pilota despenjada per Neymar, el titular requeia sobre el futbolista de Rosario i la seva capacitat per desequilibrar.

La portada digital d''Olé' després del gol de Messi

També hi ha hagut espai per a la polèmica, tot i que ha quedat reduïda a un fet anecdòtic per la golejada final, però els diaris argentins també s'han centrat en si hi havia mans de Messi en el primer gol.

stats