Barça
Esports Barça 15/03/2012

Avui fa just un any que Abidal i el Barça van fer públic que tenia un tumor al fetge

El destí ha volgut que el mateix dia de fa un any (15 de març) que el francès va anunciar que s'hauria d'operar, ara anuncia que li hauran de trasplantar el fetge

A. Solé
1 min
Abidal en el moment de la lesió

BarcelonaEl destí sovint té casualitats, i una és la de l'anunci de l'operació d'Eric Abidal. El dimarts 15 de març de 2011, cap a les 10 de la nit, el Barça emetia un comunicat de premsa en què deia que a Abidal li havien detectat un tumor al fetge, pel qual hauria de ser operat a l'Hospital Clínic pel doctor Josep Fuster Obregon. A partir d'aquell moment el món del futbol es va paralitzar i tots van ser mostres de suport. Els dubtes sobre si amb 31 anys podria recuperar-se prou bé per tornar a jugar a futbol van durar durant unes setmanes, fins que el jugador va començar a escurçar els terminis de la recuperació fins a ser titular a la final de la Champions de Wembley el mes de maig.

Avui, 15 de març de 2012 el Barça ha tornat a enviar un comunicat de premsa per anunciar que per culpa de l'evolució del tumor, Abidal haurà de ser sotmès a un transplantament de fetge.

stats