Bàsquet
Esports Barça 25/10/2013

El Barça afronta a Istanbul el partit més dur de la primera fase

El conjunt blaugrana visita el Fenerbahce, el rival més complicat de la primera fase de l'Eurolliga i un clar aspirant a estar a la Final Four

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça de bàsquet afronta aquest divendres (19.00 hores, Esport 3) un dels partits més complicats de la primera fase de l'Eurolliga 2013-2014, ja que visita la pista del Fenerbahce, un dels grans favorits per disputar la Final Four que tindrà lloc a la ciutat de Milà al mes de maig.

El combinat blaugrana es presenta al duel després d'haver superat al Partizan per 67-60 a la primera jornada i d'haver guanyat a domicili al FIATC Joventut a la competició domèstica. Però tot i el bon inici de temporada que ha efectuat el club, l'entrenador culer Xavi Pasqual és conscient de la dificultat del duel. "Ens espera un dels grans partits d'aquesta primera ronda contra un equip d'altíssim nivell, però, igual que nosaltres, ells encara estan creixent. Som dos equips molt nous en construcció i es necessita temps per conjuntar tota la plantilla", ha manifestat el tècnic català.

A més, el Barça haurà d'encarar aquest duel sense Brad Oleson, que encara està de baixa a causa de la fractura per estrès del peroné, i sense Erazem Lorbek, que encara no s'ha acabat de recuperar de la intervenció al genoll dret a la què es va sotmetre el passat mes de juny. Malgrat tot, el bon estat de forma de Juan Carlos Navarro, la bona sintonia entre tots els membres del combinat blaugrana i els últims precedents (el Barça ha guanyat a les seves quatre últimes visites a Istanbul) són tres elements que fan creure que la victòria és possible.

D'altra banda, el Fenerbahce ve de destrossar al Budivelnik Kíev a domicili per 84-102 a la primera jornada d'aquesta primera fase de grups. A més, compta amb incorporacions tant decisives com la del tècnic més llorejat d'Europa , el serbi Zeljko Obradovic, i com la dels jugadors com Romain Sato , Mike Batiste o David Andersen. Alhora, l'entrenador de l'Est també confia en Bo McCalebb i Bojan Bodganovic, dos jugadors que formaven part del nucli forty del planter la passada temporada. Aquest serà el desè enfrontament directe entre Xavi Pasqual i Obradovic (com a entrenador del Panathinaikos) a les banquetes i el balanç és de 6-3 pel tècnic català.

stats