Barça
Esports Barça 30/01/2013

El Barça podria jugar un amistós a Bangla Desh a la gira asiàtica d'aquest estiu

Segons ha reconegut la Federació de Futbol del país asiàtic, el club blaugrana ja hauria acceptat disputar-hi l'amistós si Bangla Desh reuneix els 3 milions d'euros d'honoraris que demana a canvi

Ara
1 min
Leo Messi controla la pilota durant l'amistós del Barça contra el Manchester United

BarcelonaEl Barça tornarà a fer una gira asiàtica aquest estiu i un dels països que podria visitar és Bangla Desh. Així ho ha reconegut la Federació de Futbol de Bangla Desh, en una informació que recull el web 'Fourfourtwo.com'.

Segons aquesta informació, el club blaugrana ja hauria acceptat la proposta inicial, i l'acord està pendent de tancar-se si el país asiàtic pot reunir els 3 milions d'euros d'honoraris que demana el Barça. "Estem considerant les opcions de finançament. Serà una gran notícia si realment podem acollir el partit", ha explicat Kazi Salahuddin, president de l'ens federatiu, que també ha dit que estan "buscant el rival adient" per jugar contra el quatre vegades campió d'Europa.

El Barça havia valorat fer una gira asiàtica l'estiu del 2012, però finalment es va anul·lar per motius esportius. Aquest any, el club tornarà a Àsia i podria –a més de Bangla Desh–, visitar Tailàndia, Malàisia i Indonèsia, els països on ja s'havia d'anar l'any passat.

stats