Barça
Esports Barça 10/10/2012

El Barça respon al grup Fanàtics i recorda que l'aprovació de la Grada d'Animació està condicionada a l'aval dels Mossos

De moment, però, els cossos de seguretat no han donat el vistiplau a les condicions del projecte presentat pel club. El club blaugrana manté la grada "bloquejada"

Ara
1 min
Una imatge general del Camp Nou el dia del clàssic

BarcelonaEl Barça ha emès un comunicat en resposta a l'exigència del grup Fanàtics per resoldre la qüestió de la Grada d'Animació al Camp Nou. El club manté que el projecte "està bloquejat", tal com va respondre el vicepresident Jordi Cardoner en la darrera assemblea general de socis.

Les condicions del projecte, com recorda el Barça en el text, passen per l'aprovació dels Mossos d’Esquadra, que de moment no han donat el vistiplau a la creació de la grada.

El Barça insisteix que "l’aprovació del projecte de la Grada d’Animació sempre ha estat i estarà condicionada a criteris de seguretat que han d’avalar els Mossos d’Esquadra". Fins que no s'obtingui l'OK dels cossos de seguretat, el projecte no es desbloquejarà.

stats