Futbol Femení
Esports Barça 10/09/2017

El Barça no pateix per derrotar el Funda (3-0)

L'Espanyol s'emporta els tres punts del camp del Sevilla

Natalia Arroyo
2 min
Mariona Caldentey contra Noelia Villegas al Barça-Funda

BarcelonaDesprés del 0-9 a Saragossa, la visita del Fundación Albacete a Sant Joan Despí semblava una nova oportunitat per al Barça femení per golejar, en vista dels objectius de cadascun dels clubs. I tot i que el marcador no ha sigut tan contundent com fa uns dies, ha tornat a demostrar el potencial de les culers a la Lliga Iberdrola. Triomf plàcid per 3-0 contra un conjunt manxec que s'ha vist sense opcions des del principi.

Només havien passat quatre minuts quan Marta Torrejón ha obert el triomf. La central, que segueix en ratxa golejadora després de l'encertat debut a la Lliga en territori aragonès, ha rematat de cap un córner i ha situat un tranquil·litzador 1-0 al marcador. El Funda s'ha vist allunyat del repte de puntuar a la Ciutat Esportiva i el Barça ha pogut jugar amb el corrent a favor.

El bon to de les blaugranes ha trobat a la segona part el premi a través d'Andressa Alves, que ha definit bé davant d'Elena de Toro després d'una bona combinació amb Alexia Putellas i Mariona Caldentey. La balear, excel·lent des de la punta d'atac, ha fet el tercer poc abans del descans i ha segellat la victòria.

Al segon temps, malgrat les ocasions de l'holandesa Lieke Martens, de Putellas i de Tony Duggan, una altra de les noves incorporacions, el resultat no s'ha ampliat. El duel ha servit, també, per viure el debut com a blaugrana de Mapi León, l'última incorporació de les catalanes. La Lliga s'atura una setmana per compromisos internacionals. El Barça perdrà 14 jugadores, que se n'aniran a competir amb les seves seleccions.

Triomf de l'Espanyol al camp del Sevilla

Triomf de l'Espanyol

stats