Futbol
Esports Barça 07/07/2021

El Barça femení es reforça amb Fridolina Rölfo

L’extrem sueca ha firmat contracte fins al 30 de juny del 2023

ARA
1 min
Fridolina Rölfo

BarcelonaEl Barça femení ha anunciat el fitxatge de Fridolina Rölfo. L’extrem sueca ha firmat contracte fins al 30 de juny del 2023. L’acte de signatura ha tingut lloc a la llotja de l’estadi Johan Cruyff, amb la presència del directiu Xavier Puig i del mànager del futbol femení, Markel Zubizarreta.

"Crec que físicament puc ajudar l’equip. Soc una jugadora ràpida, amb un bon un contra un, i espero aportar molt a dalt. Espero gaudir jugant la Lliga, però també la Champions League. És un gran repte. Estic molt contenta de formar part de l'equip i espero que pugueu gaudir de mi i de l’equip a la gespa", ha dit. Rölfo, de 27 anys, és una extrem esquerrana que també pot actuar com a davantera centre i destaca per la seva potència física, velocitat i l'olfacte anotador. El Barça la va patir a les semifinals de la Lliga de Campions de la temporada 2018/19 amb el Bayern Munic i especialment a les de l’edició 2019/20, quan, ja amb el Wolfsburg, va firmar l’únic gol del partit. Amb una àmplia trajectòria amb la selecció sueca, aviat afrontarà els seus segons Jocs Olímpics, a Tòquio. En els primers, a Rio, es va emportar la medalla de plata.

El club blaugrana va anunciar dimarts el fitxatge d'Ingrid Engen. La migcampista noruega arriba procedent del Wolfsburg i ha firmat contracte fins al 30 de juny del 2023. 

stats