Barça
Esports  /  Barça 28/07/2015

Cardoner: "El Barça no només és un club de futbol, sinó un club amb un compromís social accentuat"

El Banc Interamedicà de Desenvolupament acull un acte amb Bartra i Suárez que serveig per destacar l'esport com a eina per afavorir el desenvolupament

Ara
1 min
Cardoner, Suárez i Barta, en un acte amb el Banc Interamericà de Desenvolupament a Washington / FC BARCELONA

BarcelonaEl Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) ha acollit una representació blaugrana formada pel directiu Jordi Cardoner i els jugadors Marc Bartra i Luis Suárez. L'acte, que servia per destacar l'importància de l'esport pel desenvolupament a l'Amèrica Llatina, ha permès reforçar el vincle entre tots dos organismes, a qui preocupa com l'activitat física pot ajudar a millorar les vides dels nens i joves de Sud-amèrica. L'aliança entre el Barça i BID aprofita l'esport per ajudar a millorar els resultats educatius dels infants, mitigar la violència juvenil i millorar l'inclusió social.

"Des del Barça podem aportar molt a la societat i als més desafavorits. El Barça no és només un equip de futbol, sinó també un club que té aquest compromís social més accentuat", ha destacat Cardoner. Suárez, per la seva banda, ha animat als més joves a fer allò que més els agrada, sempre i quan siguin constants. "El més important és la disciplina i estudiar, però si us agrada l'esport i el futbol, heu de tenir constància i sobre tot fer cas als consells dels vostres pares". Sobre el joc en equip i la solidaritat ha parlat Bartra, que ha destacat "la companyonia" com el principal al camp. "També cal ser competitiu, però entenent-ho des de la bondat. Sabent guanyar i també aprenent a perdre", ha afegit.

stats