RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 22/04/2015

"El d'ahir va ser un triomf a l'estil Guardiola": el recull d'articles d'opinió de la premsa esportiva

La victòria del Barça contra el PSG i el partit d'aquest dimecres entre el Madrid i l'Atlètic centren els articles d'opinió d'aquest dimecres

Ara
3 min
Neymar celebra un dels dos gols contra el PSG al Camp Nou / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaEl partit del Barça contra el PSG que ha classificat els de Luis Enrique per a les semifinals de la Lliga de Campions i el partit que aquest dimecres al vespre jugarà el Madrid contra l'Atlètic també de Champions centren la majoria dels articles d'opinió de la premsa esportiva. Alguns ja comencen a mirar cap al derbi de dissabte.

Joan Vehils, a l''Sport'

"Disputar vuit semifinals en deu anys és una estadística impossible en els temps que corren. Una estadística que demostra que alguna cosa s'està fent bé a can Barça. No hi ha cap equip a Europa que presenti aquests números i que any darrere any presenti candidatura a guanyar-ho tot".

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

"És com si s'haguessin enfrontat un Ferrari i un utilitari. Quan van trepitjar l'accelerador a la primera part van prendre una volta d'avantatge al rival. Neymar ha recuperat la millor sintonia amb el gol. Iniesta va fer una jugada que només està a l'abast dels escollits. Alves s'ha guanyat la renovació i Messi s'ha permès el luxe de no marcar".

Joan M. Batlle, a l''Sport'

"Ahir va ser un triomf com els de Guardiola, dedicat a Pep en part com a homenatge a l'estil que va recuperar de Cruyff i en part per aturar-li els peus davant un possible aparellament en les semifinals o en la final amb el Bayern. L'exclusiva del bon futbol no la té un de sol, la tenen els bons jugadors. I com que els del Barça són molt bons, n'hem d'estar orgullosos".

Santi Nolla, al 'Mundo Deportivo'

"El Barça s'ha classificat amb una exhibició davant un PSG que no va poder excusar-se en les baixes en un Camp Nou rendit al bon joc de l'equip de Luis Enrique. Ahir va ser Neymar el crac golejador. Un altre dia va ser Suárez i un altre, Messi. El crac ahir va ser Iniesta, un altre dia Leo i un altre, Rakitic. Aquest Barça va oferir la sensació de ser un equip sòlid".

Miguel Rico, al 'Mundo Deportivo'

"Més de tres mesos després de l'anunci d'eleccions, aquest tema no s'ha tractat en cap reunió de la junta directiva. Un altre aspecte que alimenta rumors de l'estil que les eleccions, per fer-les coincidir en dia de partit, podrien fins i tot coincidir amb un Gamper tot just començar el mes d'agost o fins i tot amb el primer partit de Lliga de la propera temporada".

Joan Josep Pallàs, al 'Mundo Deportivo'

"El Barça arriba a semifinals sense lesionats, sense sancionats, amb Iniesta trucant a la porta i amb l'equip superant el llistó europeu de l'any passat i espolsant-se de sobre la impotència demostrada fa dos davant el mateix rival: llavors reclamant l'entrada d'un Messi coix per salvar-se. Avui funcionant de forma coral al costat del crac".

Enric Matarrodona, a 'L'Esportiu'

"Quan un dels contrincants hi té alguna cosa a perdre, l'altre té l'oportunitat de poder fer-li la guitza. I com que dissabte l'Espanyol ja no s'hi jugarà res, tindrà més possibilitats de poder acabar el partit fent pam i pipa".

Alfredo Relaño, a l''As'

"Aquest prestigi del zero a zero al partit d'anada no té base estadística que el sostingui. Però als entrenadors els preocupa més no encaixar gols que marcar-ne. Espero que Cristiano, Griezmann, Chicharito, Mandzukic i altres trenquin aquesta temptació a la prudència".

Emilio Pérez de Rozas, a 'El Periódico'

"Si Guardiola es va enfundar la samarreta en què demanava 'justícia per al Topo' en la conferència de premsa no va ser, o potser sí, perquè el seu amic Lu l'hi va enviar per missatgeria, sinó perquè ell, de qui mai vaig esbrinar si creu en aquestes coses, sabia que aquest Topo sorgiria del seu cau, allà on sigui, i remataria dues vegades de cap en menys de 23 minuts".

Juan B. Martínez, a 'La Vanguardia'

"Si els blancs són al bombo, a bona part de la gent blaugrana els semblaria sensacional un enfrontament entre l'equip de Carlo Ancelotti i el de Guardiola, perquè l'amic Pep pogués rescabalar-se de la pallissa del Madrid del curs passat. Sigui quina sigui la combinació, les semifinals es presenten apassionants i el conjunt de Luis Enrique hi és".

stats