Barça

El Barça fa oficial el fitxatge d'Emerson Royal

El club ha exercit el dret de recuperar el lateral dret brasiler que jugava cedit al Betis

1 min
Emerson Royal, nou jugador del Barça

BarcelonaEmerson Royal s'ha convertit en el tercer fitxatge del Barça per a la temporada 2021/22. El lateral dret brasiler, que jugava al Betis, s'incorpora al Barça, que ha exercit el dret de recuperar un futbolista que ja havia comprat el gener del 2019 i que des de llavors estava al conjunt andalús en condició de cedit.

Després de reforçar la davantera amb Agüero i el centre de la defensa amb Eric García, ara arriba un reforç a la banda dreta. Emerson, un lateral amb vocació ofensiva, ha jugat 79 partits al Betis durant aquestes dues temporades i mitja i ha marcat cinc gols i ha repartit 10 assistències.

Nascut a Sao Paulo el 14 de gener del 1999, Emerson Aparecido Leite de Souza Junior, més conegut com a Emerson Royal, va formar-se al Ponte Preta i a l'Atlético Mineiro, club des d'on el Barça el va fitxar per cedir-lo al Betis. El cost de l'opereació va ser de 12 milions per al club blaugrana.

L'acord de cessió al Betis era, inicialment, fins a l'estiu del 2019, però els dos clubs van acordar allargar-la. Finalment, el Barça ha recuperat el jugador. El Betis ha especificat en el seu comunicat que es reserva un 20% d'una futura venda del futbolista.

Actualment, Emerson està concentrat amb el Brasil i té opcions de disputar la Copa Amèrica. El futbolista també té intenció de ser als Jocs Olímpics de Tòquio.

stats