BARÇA
Esports Barça 16/11/2011

El Barça-Rayo canvia d'horari i es jugarà dimarts 29, a les 21 hores

El partit de la dissetena jornada, avançat a causa del Mundial de Clubs, canvia de dia degut a que dimecres hi ha jornada de l'Europa League i la UEFA mai deixa que cap partit oficial coincideixi amb les seves competicions

Ara
1 min

BarcelonaEl partit de la dissetena jornada de Lliga que el Barça jugarà al Camp Nou contra el Rayo Vallecano canvia de dia i d'horari. Segons ha informat el Barça, la Lliga de Futbol Professional (LFP) ha comunicat al club que aquest partit es jugarà el dimarts 29 de novembre a les 21 hores.

Inicialment, el partit estava previst per jugar-se dimecres 30 a les 21.15, però finalment la LFP ha decidit avançar el partit dels blaugranes un dia. La causa d'aquest avançament és que dimecres hi ha jornada de l'Europa League i, com passa sempre, la UEFA no deixa que cap partit oficial coincideixi amb les seves competicions.

A causa d'aquest canvi, també hi ha modificacions en la catorzena jornada de Lliga. L'Espanyol jugarà contra l'Osasuna el diumenge 27 de novembre a les 18 hores, en comptes del dissabte 26 a les 18 hores, com en un principi estava previst. I El Rayo-València, es disputarà dissabte 26, a les 18 hores.

stats