Barça
Esports Barça 29/06/2021

El Barça reforça l’autoritat de Markel Zubizarreta

El club renova el mànager del futbol femení fins al 2024

À.G.
1 min
Markel Zubizarreta, manager esportiu del Barça Femení

BarcelonaEl Barça va arribar a un acord amb Markel Zubizarreta per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2024. El mànager del futbol femení, que va assumir el càrrec l’estiu del 2017, acabava la seva vinculació a final de curs. La junta directiva liderada per Joan Laporta reforça així la seva autoritat en un moment en què la secció necessita un lideratge fort.

Zubizarreta va condicionar la seva continuïtat al futur de Lluís Cortés com a entrenador. El mànager es va posicionar al costat de les jugadores i va considerar insostenible que el tècnic lleidatà continués a la banqueta. La seva primera missió serà escollir qui ocupa la banqueta blaugrana i tancar les renovacions de jugadores com Alexia Putellas o Jennifer Hermoso.

El 4 de setembre, tret de sortida

La temporada de la pròxima Primera Iberdrola començarà el 4 de setembre i finalitzarà el 15 de maig de l’any que ve, segons les dates confirmades ahir per la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). La final de la Copa de la Reina es jugarà el 29 de maig.

La màxima categoria del futbol femení tindrà 16 equips. El calendari fet públic preveu que la Supercopa d’Espanya se celebri del 19 al 23 de gener i que la selecció espanyola disputi el seu primer partit de classificació per al Mundial 2023 el 16 de setembre.

stats