BARÇA
Esports Barça 07/12/2010

Fontàs i Víctor Vázquez donen la victòria al Barça al Camp Nou contra el Rubin Kazan (2-0)

El conjunt de Pep Guardiola es classifica per als vuitens de final com a primer de grup

Busquets, durant el partit contra el Rubin Kazan.

BarcelonaEl Barça ha tancat la fase de grups de la Lliga de Campions amb una victòria contra el Rubin Kazan (2-0). El conjunt de Pep Guardiola es classifica per als vuitens de final com a primer de grup.

Pep Guardiola ha apostat pel següent onze inicial per al partit contra el Rubin: Pinto, Adriano, Piqué, Fontàs, Maxwell, Mascherano, Sergio, Jonathan dos Santos, Thiago, Bojan i Jeffren.

Al minut 11 de partit, Pep Guardiola s'ha vist obligat a fer el primer canvi. Jeffren (lesionat a l'adductor de la cuixa esquerra) ha deixat el seu lloc a Víctor Vázquez.

Tot i necessitar la victòria, el Rubin Kazan ha realitzat un plantejament molt defensiu. A poc a poc el Barça ha anat apoderant-se del domini de la pilota i això li ha permès disposar d'algunes ocasions de gol, encara que no gaire clares. El conjunt rus ha hipotecat les seves opcions al contraatac.

El partit ha tingut molt de toc al mig del camp, sobretot per part blaugrana, però poca precisió en profunditat. Al minut 34, Guardiola s'ha vist obligat a fer un altre canvi, el de Bojan (marejat per un cop) per Marc Bartra. Al descans, 0-0.

Al minut 50 ha arribat el primer gol del Barça gràcies a Fontàs. Ha estat una bona jugada de Thiago, que ha agafat la pilota al córner i ha entrat a l'àrea, on ha fet la passada cap a Fontàs. El remat, després de tocar un defensa, ha acabat en gol.

Tan sols uns minuts més tard, el 61, Guardiola ha donat entrada a Messi, que ha ocupat el lloc de Jonathan dos Santos. El segon gol, però, no ha arribat fins al minut 81, quan Víctor Vázquez ha aconseguit anotar després d'una assistència d'Adriano.

Tot i que hi ha hagut alguna oportunitat més, el marcador ja no s'ha mogut i el partit ha acabat amb 2-0 per al Barça.

p { margin-bottom: 0.21cm; } FC Barcelona, 2: Pinto; Piqué, Busquets, Fontàs; Jonathan (Messi, min.62), Mascherano, Maxwell, Thiago Alcántara; Jeffren (Víctor Vázquez, min.12), Bojan (Bartra, min.32) i Adriano.

Rubin Kazán, 0: Ryzhikov; Kuzmin, César Navas, Bocchetti, Ansaldi; Ryazantsev (Kasaev, min.62), Kaleshin, Noboa, Murawski; Karadeniz (Bystrov, min.75) i Martins (Medvedev, min.67).

Gols: 1-0, min.50: Fontàs. 2-0, min.83: Víctor Vázquez.

Àrbitre: Jonas Eriksson (Suècia). Ha mostrat groga a Ryzhikov (min.23).