BARÇA
Esports Barça 12/05/2013

El Barça viurà el primer passadís al Vicente Calderón

El partit contra l'Atlètic de Madrid (19 hores, Canal+ Liga i Gol T) será el primer després de guanyar la lliga

Efe
2 min

BarcelonaL'empat del Madrid al camp de l'Espanyol ha convertit el partit del Barça al Calderón en el primer episodi d'una festa (19 h / Canal +). L'equip blanc-i-vermell, que ja ha assegurat la seva presència via directa a la Lliga de Campions, tampoc té molt en joc, però presentarà un onze molt semblant a l'habitual en Lliga i ha estat fiable a casa aquest curs. El tècnic del Barça s'emporta aquest diumenge a tota la plantilla a Madrid, per celebrar el títol.

No obstant això, per a aquest partit no podrà comptar amb el porter Víctor Valdés i el defensa Éric Abidal. Valdés, que ha arrossegat molèsties durant tota la setmana per culpa d'una fascitis plantar que li va impedir jugar contra el Betis, pateix ara a més una contractura al bessó de la cama esquerra que li farà ser baixa també al Calderón.

Abidal, que durant els últims dies tampoc s'havia pogut exercitar al mateix ritme que els seus companys per culpa d'una sobrecàrrega als bessons, va patir durant l'entrenament d'ahir un petit trencament al soli de la cama esquerra i tampoc podrà formar part de la llista de convocats.

Les baixes de Valdés i Abidal s'uneixen a les dels defenses Carles Puyol i Javier Mascherano, encara que tots ells viatjaran aquest diumenge amb l'equip, el mateix que el porter del filial Jordi Masip, substitut de Valdés en la convocatòria.

L'Atlètic de Madrid, tercer a la taula, només ha perdut tres dels 25 partits oficials d'aquesta temporada que ha jugat al Calderón i és l'equip menys golejat del campionat. A més aquest diumenge comptarà amb el colombià Radamel Falcao, el seu màxim golejador i amb del turc Arda Turan.

Malgrat la proximitat de la final de la Copa del Rei, divendres que ve contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, només els brasilers Diego Costa i Filipe Luis, a més de la baixa per lesió de Mario Suárez, tindran descans amb vistes a aquest partit.

stats