BARÇA
Esports Barça 09/05/2011

Turkish Airlines ofereix un avió pintat de blaugrana per viatjar a Londres

El president de la companyia aèria turca diu que els ofereixen l'avió tot i que això no entra dins del contracte i que estan molt "orgullosos" amb l'equip

Redacció
1 min
L'avió de Turkish Airlines en el que podria viatjar el Barça.

BarcelonaLa companyia aèria Turkish Airlines ha ofert al Barça la possibilitat que l'expedició que viatgi a Londres per disputar la final de la Lliga de Campions ho faci amb un avió pintat amb els colors blaugrana, propietat de l'aerolínia turca, segons ha confirmat avui el president d'aquesta empresa, Hamdi Topçu.

En una trobada amb periodistes, Topçu ha recordat que l'esmentada aerolínia és patrocinador del club català i que el primer equip ja ha viatjat en aquest avió que "porta els colors del Barça".

"El viatge a Londres no entra dins de l'acord de patrocini, però pel fet d'haver arribat a la final els brindem la possibilitat de viatjar amb aquest avió sense cap cost addicional per al club. Estem molt orgullosos que hagin arribat a aquesta final", ha dit.

A més de l'acord amb el Barça, Turkish Airlines també patrocina el Manchester United, l'Eurolliga de bàsquet, el Power Electrònics València, així com diversos jugadors de tennis, les seleccions turques de bàsquet i futbol i compta amb convenis amb la NBA.

stats