BARÇA
Esports Barça 20/02/2015

Bartomeu: "Tito ens va permetre fer un salt a nivell futbolístic"

El president del Barça ha lloat la figura de l'exentrenador en l'acte en què s'ha batejat el camp número 1 de la Ciutat Esportiva com a 'Camp Tito Vilanova'

Martí Molina
1 min
Imatge de la inauguració del Camp Tito Vilanova / FCB

Sant Joan DespíEl Barça ha batejat oficialment aquest divendres el camp número 1 de la Ciutat Esportiva com a 'Camp Tito Vilanova', en homenatge a l'exentrenador blaugrana, mort el mes d'abril passat. Un acte en què hi ha assistit la directiva blaugrana, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, la família de Vilanova i el primer equip.

"Gràcies a Tito Vilanova vam fer un salt futbolístic molt important", ha destacat Bartomeu, que ha estat l'encarregat de dirigir unes paraules d'homenatge conjuntament amb l'esposa de l'exentrenador, Montse Chaure. "Quan les futures generacions de jugadors del Barça trepitgin aquest camp, han de saber qui era Tito Vilanova, un gran entrenador i una gran persona", ha afegit Bartomeu.

"Segur que el Tito diria que no s'ho mereix -ha afegit Chaure-. Però el millor que podem fer quan algú que ens estimem no hi és, és recordar-lo. Éll s'estimava aquest camp. Deia que era un privilegiat per poder fer el que li agradava, que era entrenar. Ell s'estimava tots aquests jugadors".

Després de l'acte d'inauguració, el primer equip ha fet el seu entrenament previ al partit d'aquest dissabte contra el Màlaga al Camp Nou.

stats