BARÇA
Esports  /  Barça 09/03/2019

Els Mossos intervenen porres i punys americans en una batuda contra els Boixos Nois

S'ha fet al bar La Jarra, local habitual del grup al costat del Camp Nou, abans del Barça-Rayo

Ara
1 min
Els Boixos Nois dirigint-se cap al Camp Nou abans del clàssic de diumenge.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han requisat punys americans i porres extensibles als Boixos Nois, en una batuda que s'ha fet poques hores abans del partit entre el Barça i el Rayo Vallecano. L'actuació s'ha fet al bar La Jarra, proper al Camp Nou, i punt de trobada habitual d'aquest grup radical d'aficionats blaugranes.

En total hi havia uns 300 seguidors radicals, tot i que només a una vuitantena d'aquests han sigut identificats i se'ls han obert diligències, segons diversos testimonis. Els objectes contundents s'han trobat en una motxilla i amagats al lavabo, expliquen les fonts. A banda d'aquests, també s'han intervingut bengales, pals i navalles plegables.

La batuda s'ha fet com a conseqüència de la sospita que tenien els serveis d'informació dels Mossos, que especulaven amb una baralla entre els Boixos i els Bukaneros, els aficionats radicals del Rayo. De fet, en el partit de la primera volta de la Lliga, a Vallecas, ja es va produir una baralla multitudinària que va acabar amb tres persones hospitalitzades.

Aquesta actuació arriba pocs dies després que els Mossos presentessin un informe a la Comissió Estatal contra la Violència perquè els Boixos Nois, a més dels Casuals i els Cachorros, siguin declarats grups radicals violents i no se'ls permeti l'accés a cap recinte esportiu.

stats