Barça
Esports  /  Barça 28/02/2019

Els Boixos Nois seran declarats grup radical violent

La decisió de la Comissió Estatal contra la Violència prohibirà exhibir símbols seus als estadis

Ara
1 min
Els Boixos Nois dirigint-se cap al Camp Nou abans del clàssic de diumenge.

BarcelonaEls Boixos Nois seran considerats com un grup radical violent. És el que resoldrà avui la Comissió Estatal contra la Violència, segons ha informat aquest matí la Cadena SER. Aquesta condició implicarà que ningú podrà entrar a cap estadi d'Espanya amb cap símbol d'aquest grup. Ni banderes, ni pancartes, ni samarretes.

Els Mossos d'Esquadra han presentat un informe a la Comissió, amb desenes de casos de violència relacionada amb el futbol, i per això demanen que els Boixos siguin considerats "grup radical violent".

De fet, al Camp Nou ja no es podia exhibir cap simbologia relacionada amb els Boixos Nois, que sí que podien fer-se veure en altres estadis. Amb aquesta decisió d'ara, els Boixos Nois veuran tallada una de les seves fonts de finançament principal, la del marxandatge derivat del seu grup.

A banda dels Boixos Nois, els Mossos, que han detectat un augment del radicalisme d'aquests col·lectius últimament, demanen que els grups Casuals i Cachorros també siguin considerats "radicals violents".

stats