Barça
Esports Barça 20/04/2015

Blanc: "Sóc realista, no encaixar gols a Barcelona és pràcticament impossible"

El tècnic del PSG admet que serà difícil frenar el potencial ofensiu dels blaugranes i, alhora, marcar els gols que calen per passar l'eliminatòria

N.a.
2 min
Laurent Blanc a roda de premsa / EFE

BarcelonaJa en la primera resposta, Laurent Blanc s'ha definit com un home "bastant realista", però no ha amagat que guarda una mica d'esperança per eliminar el Barça tot i la dificultat de la gesta d'aixecar l'1-3 en contra que el seu PSG arrossega des de París. "No tenim res a perdre, però tenim l'oportunitat de demostrar que en l'anada no vam poder estar al nostre nivell. Demà tindrem Ibrahimovic amb nosaltres, i a ell li agraden aquests partits i ens ajudarà molt a ser millors", ha comentat.

"Hem de marcar gols –ha comentat, per analitzar el partit amb més detalls–. Crec que en farem, estic convençut. L'únic problema amb el Barça és que és molt difícil evitar que ells també marquin. No encaixar gols a Barcelona és pràcticament impossible. I aquesta és la dificultat. Podríem dir que guanyarem 0-3, però no ho faré". A més, ha afegit que no vénen a Barcelona "d'excursió". "Volem demostrar que som millors que el que vam demostrar a l'anada", ha dit, esquivant la paraula "venjança".

El tècnic francès espera un Barça "dominador de la pilota", però ha assegurat que espera trobar la manera "de crear ocasions", fins i tot amb les baixes que tornen a minvar el potencial del seu equip. I, en aquest sentit, ha agafat de referència el partit del València dissabte al Camp Nou. "Com van fer ells, pensem que cal pressionar el Barça ben amunt, incomodar-los. Però per poder-ho fer cal preparar molt bé el partit, el València ho va poder fer. I el meu equip no crec que pugui aguantar més de 60 minuts amb aquesta intensitat tan alta", ha dit, queixant-se del calendari que ha hagut d'assumir el seu equip. "Ens hauria agradat preparar millor aquest partit, per l'espectacle. El calendari hauria de ser més lleuger. El Barça està com nosaltres, i és una bogeria", ha lamentat.

El preparador del PSG també ha parlat de David Luiz i de la seva actuació al Parc dels Prínceps: "David Luiz és conscient del partit que va fer. Era un jugador que no estava al 100% i tan ell com l'equip ho sabíem. El brasiler estava llest per estar a la banqueta, però no per disputar tot el xoc", ha comentat.

stats