LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 14/04/2015

Blanc, tècnic del PSG: "L'agressivitat i els espais seran claus"

El tècnic del PSG i Maxwell, jugador dels parisencs i ex del Barça, parlen en la prèvia de l'anada dels quarts de la Lliga de Campions

Miquel Agut
2 min
Laurent Blanc, en roda de premsa al Parc dels Prínceps / FRANCK FIFE / AFP PHOTO

ParísLaurent Blanc s'ha presentat a la sala de premsa del Parc dels Prínceps després d'haver visionat el Sevilla-Barça, que li ha donat algunes claus: "Hem de fer mal amb atacs ràpids i a l'espai. Ho vam demostrar al partit d'anada de la fase de grups i alguns equips espanyols també ho han fet", ha argumentat. El tècnic té el partit al cap: "L'agressivitat defensiva en la recuperació de la pilota i els desmarcatges a l'espai seran claus". Els rols estan definits i els jugadors també: "Cavani és un jugador de ruptura que va molt bé a l'espai i necessitarem un passador, que podria ser Pastore", ha apuntat.

Sense Ibrahimovic ni Verrati, sancionats. La presència de Motta, lesionat, serà "un miracle". Blanc ha anunciat que no faran marcatge individual a Messi, a qui ha elogiat: "És un dels millors de la història. Regateja, passa, marca... No el marcarem a l'home perquè té molta facilitat per driblar i correríem el risc d'una expulsió", ha exposat. I tot i que aquest PSG vol remenar la pilota, sap que aquest dimecres ho tindrà difícil: "Els jugadors del Barça han canviat però la filosofia es manté. Encara que ens agradi molt tenir la pilota, haurem de tenir la capacitat física per a recuperar-la".

"No hem fet una oferta formal per Alves"

L'equip parisenc compta amb una defensa farcida de brasilers amb Maxwell, David Luiz, Thiago Silva i Marquinhos. Preguntat sobre si la temporada vinent s'hi afegirà Alves, ha contestat que "no hem fet una oferta formal per ell. Sé el que diu la premsa però és jugador del Barça i no estem al mercat d'estiu. Això sí, és un dels millors laterals drets", ha dit en l'última resposta.

Blanc ja ha transmès el discurs al vestidor, que el sap al peu de la lletra. Maxwell també ha indicat que seran agressius i sòlids en defensa abans de destacar que eliminar el Chelsea els ha donat vitamines: "Aquell partit ens ha donat molta confiança. Va ser una gesta en un estadi molt difícil. Estem molt il·lusionats i la ciutat també", ha comentat. El brasiler, que va canviar el Barça pel PSG el 2012, està convençut que "serà un gran partit i no hi tenim res a perdre".

stats