Barça

El Camp Nou ja s'ha desfogat amb Dembélé

L'afició rep amb una xiulada el francès, que ha jugat per primer cop a l'estadi des que es va tancar el mercat d'hivern

2 min
Ousmane Dembélé

BarcelonaEl Camp Nou ja ha escarmentat Ousmane Dembélé. El francès jugava contra el Nàpols els seus primers minuts a casa després que, durant el mercat d'hivern, Mateu Alemany i Joan Laporta li tanquessin públicament les portes de l'equip per forçar la seva sortida i que Xavi Hernández acatés la línia del club. Però Dembélé, de qui el Barça sospita que ja té un preacord tancat amb un altre club, no marxarà fins a final de curs i, mentre formi part de l'equip, el tècnic egarenc el farà jugar. De moment, no parteix amb la condició de titular, però sí com un primer recurs. Contra l'Atlètic de Madrid, Xavi no va necessitar comptar amb ell, però davant l'Espanyol i el Nàpols, el Mosquit s'ha tornat a vestir de curt i l'afició de l'estadi ja ha expressat el seu veredicte: només entrar a la gespa, gran xiulada.

No ha sigut una purga continuada, sinó decreixent. En les primeres pilotes que ha tocat, la majoria de l'estadi li ha fet saber al francès que se sent traïda, que no es juga així amb el seu club. Però Dembélé, amb algunes bones accions al tram final del partit, ha començat a firmar un tímid perdó. "No sé com li poden afectar els xiulets... Jo sempre he dit que la gent és lliure de manifestar-se com vulgui, però crec que la gent ha de saber que els xiulets no fan cap bé a l'equip", diria Gerard Piqué després del duel. "Entenc perfectament que la gent pugui estar molesta, però que xiulin al final del partit. Els xiulets durant el partit ens distreuen i ens fan mal", afegiria el central barceloní.

Per la seva banda, Jordi Cruyff expressaria el parer institucional del Barça i s'alinearia amb Piqué: "L'entrenador busca el millor per a l'equip. Crec que l'afició ha de donar suport a tots els jugadors que vesteixen la samarreta. El club volia renovar-lo i no ha pogut ser, són coses que passen al futbol. Entenc l'emoció de la gent, però esperem que no el tornin a xiular perquè a casa volem que l'afició sigui el jugador número 12". Mateu Alemany, el primer executiu d'alt pes que va verbalitzar públicament que no es comptava amb Dembélé durant el mercat d'hivern davant la seva negativa a renovar, no s'ha referit més públicament a aquest cas.

stats