Barça
Esports  /  Barça 05/01/2015

Carles Puyol també plega

L'exjugador ha comunicat la seva decisió a través d'un comunicat

Ara
1 min
Carles Puyol i Andoni Zubizarreta, aquest dilluns al matí / MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

BarcelonaCarles Puyol, adjunt a la direcció esportiva del Barça, ha anunciat a través de les xarxes socials que ha decidit donar per acabada la seva relació laboral amb el Barça.

"Aquests darrers tres mesos i mig m'han donat l'oportunitat de veure el club des d'un altre vessant. He après molt i us estic molt agraït a tots, però ara voldria experimentar unes altres vivències des d'una altra perspectiva i des d'altres llocs. Vull créixer tant personalment com professionalment perquè, en un futur pròxim, pugui tornar a aquesta casa i retornar-vos tot el que m'heu donat en aquests anys tan inoblidables. Continuo estant molt agraït a tots els treballadors i directius, al president i a la direcció esportiva per confiar en mi i ajudar-me en aquesta etapa de transició que no està resultant gens fàcil. I, sobretot, a l'afició, perquè si com a jugador sempre l'he sentit molt pròxima, ara, des de la meva retirada, encara l'hi sento més. M'hauria agradat poder-me acomiadar de tots vestit com a futbolista, però la vida no és sempre com un desitja.

He estat i sóc molt afortunat de poder sentir tanta estima, només us ho puc retornar amb un agraïment i dir-vos que sempre us portaré al meu cor", ha dit en un comunicat.

stats