Barça-Madrid
Esports Barça 21/04/2012

Artur Mas i Cayetano Martínez de Irujo, en un sopar privat entre Florentino Pérez i directius del Barça

El vicepresident del Barça Carles Vilarrubí fa nou anys que convida a casa seva els directius del Barça i el Madrid la nit abans d'un clàssic a Barcelona

Ara
1 min
Artur Mas i Sandro Rosell, durant la presentació del programa FutbolNet

BarcelonaCarles Vilarrubí, vicepresident del Barça des del 2010, ja fa nou anys que la nit abans d’un clàssic al Camp Nou convida el president del Barça i del Madrid a un sopar informal a casa seva. Aquesta nit Florentino Pérez i Sandro Rosell estaven convidats a la cita, a la qual també hi ha assistit el president de la Generalitat, Artur Mas. Tanmateix, segons indica la periodista Danae Boronat a Twitter, finalment Rosell no ha acudit al sopar, i el club ha estat representat pel vicepresident Josep Maria Bartomeu, a més de l'amfitrió, que també forma part de la junta de Rosell.

El president del Madrid ha estat acompanyat del seu vicepresident més proper, el també empresari Fernando Fernández Tapia, mentre que amb Artur Mas han arribat a casa del Carles Vilarrubí l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el secretari general de Convergència, Oriol Pujol. També ha anat al sopar l'exdiplomàtic espanyol Javier Solana, i l’aristòcrata Cayetano Martínez de Irujo, segons Boronat.

stats