BARÇA
Esports Barça 13/02/2013

Cesc: "He tornat per retirar-me al Barça. El que vol viure Valdés jo ja ho he viscut"

El jugador del Barça presenta el nou anunci d'Estrella Damm a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Nuria García
1 min
Cesc Fàbregas ha preparant un carpaccio de gambes sota les indicacions del cuiner Jordi Parra / ESTRELLA DAMM

BarcelonaEl jugador del Barça Cesc Fàbregas és el protagonista del nou anunci d'Estrella Damm, que es podrà veure per televisió a partir de diumenge. El migcampista d'Arenys ha explicat que "va ser una bona experiència" rodar l'anunci a Arenys, el seu poble.

Preguntat sobre l'actualitat esportiva, Cesc ha parlat sobre el seu futur: "He tornat per quedar-me al Barça per sempre, si puc i m'ho mereixo. Dependrà del meu rendiment, però vull lluitar al màxim per poder retirar-me aquí. El que vol viure Valdés jo ja ho he viscut de jove".

Cesc, que ha assegurat que veurà el partit d'aquest vespre entre el Reial Madrid i el Manchester United, ha dit que per ell, el favorit és "el Madrid", i, preguntat pel seu partit, ha comentat: "Serà una eliminatòria complicada. Ara arriben un parell de setmanes amb partits molt exigents. Aquest és un partit clau perquè volem arribar a Wembley i haurem de jugar al 100% a San Siro".

Per a Cesc, guanyar la Champions amb el Barça és "el millor regal com a futbolista". "La Champions encara no l'he guanyat i, juntament amb la Lliga, són els títols que em fan més il·lusió. Guanyar-la amb aquest equip i amb aquest club seria el millor somni", ha comentat.

El migcampista, que ha assegurat que el jugador del Madrid que més li agrada és Özil, ha dit que a la Lliga necessiten "seguir amb la mateixa mentalitat". "Hem de seguir així fins al final i crec que podrem aconseguir el títol", ha conclòs.

stats