BARÇA
Esports Barça 28/01/2015

"Una sortida de la Copa mostraria com sota la pell les ferides són encara profundes": el recull d'articles d'opinió de la premsa esportiva

Els opinadors de la premsa esportiva d'aquest dimecres centren els seus articles en el partit d'aquesta nit al Calderón

Ara
3 min
Els jugadors del Barça abraçant-se al voltant de Neymar després de l’últim gol de Pedro, que va tancar la golejada contra l’Elx.

BarcelonaEls opinadors de la premsa esportiva d'aquest dimecres centren els seus articles en el partit d'aquesta nit al Calderón. Alguns també valoren les paraules de Josep Maria Bartomeu en l'entrevista a RAC1.

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"A la Copa, ara només queda el Calderón per seguir. I serà molt complicat en un partit en què la pressió i la intensitat valdran el seu pes en or. La lluita consistirà a reduir els espais del trident blaugrana i els dels puntes de l'Atlètic. Un partit molt tàctic. Un partidàs".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Tres o quatre partits ben jugats, els tres o quatre últims, encara no és argument suficient per donar per consolidat el Barça. Cal seguir remenant la pilota perquè no s'aturi aquesta música que comença a sonar tan bé".

Joan Vehils, a 'Sport'

"Bartomeu va ser contundent en assegurar que es veu sovint amb Rosell, encara que no parlen de futbol, i que encara no parla d'eleccions amb els seus vicepresidents. Ens costa creure aquestes dues afirmacions, però interpreto que formen part d'aquestes petites mentides que solen dir els presidents".

J. M. Casanovas, a 'Sport'

"El Barça no deixa de sorprendre'ns amb decisions que semblen més conseqüència de la improvisació que de la planificació. Si ja va ser inesperat l'acomiadament fulminant de Zubizarreta, ara es coneix una altra notícia que estranya els aficionats, la contractació d'Ariedo Braida, un italià de 68 anys que fa temps que està retirat de la primera línia del futbol".

Enric Matarrodona, a 'L'Esportiu'

[Sobre el moment de l'Espanyol] "Si es juga bé i els resultats són favorables, les mirades es fixen inevitablement en els protagonistes, sabent que el club no està per gaires festes i, per tant, pressionat a deixar escapar alguna peça o si més no a parlar-ne".

Jordi Grau, a 'L'Esportiu'

"En el cas del Barça, una sortida de la Copa mostraria com sota la pell les ferides són encara profundes. Quina és, doncs, la solució més clara: una victòria contundent al Calderón per passar l'eliminatòria i pensar només a retallar punts a l'equip blanc. Esperem que així sigui".

Alfredo Relaño, a 'As'

"El Barça és terrible al davant, sembla difícil deixar-lo sense marcar. Però l'Atlètic d'aquest any, tot i haver perdut tres individualitats enormes (Courtois, Filipe Luis i Diego Costa) té millor plantilla, amb més variants. I té una fe tremenda, fonamentada en experiències guanyadores".

Julio César Iglesias, a 'Marca'

"Luis Enrique, sota un gran pes ambiental, el pes de la desconfiança, va salvant el seu cap esglaó a esglaó. I si no sembla un conqueridor, almenys és un supervivent. Avui afronta el partit amb la complicitat del marcador i de Leo Messi. Parteix amb un gol i un llampec d'avantatge".

Jordi Costa, a 'La Vanguardia'

"Malgrat la golejada, dissabte a Elx es van evidenciar les dificultats per generar fluïdesa i ocasions fins al gol inicial de Gerard Piqué, situació que permet arribar a la conclusió que l'actual Barça no es pot permetre abaixar gens ni mica la intensitat, ni tan sols davant el rival més assequible".

stats