Primera Iberdrola
Esports Barça 09/05/2020

Treure una copa al balcó i trobar-se per videoconferència: les jugadores del Barça celebren la Lliga en confinament

L'escena de Jenni Hermoso traient un trofeu per la finestra de casa es fa viral

Ara
1 min
Jenni Hermoso, celebrant la Lliga des del balcó de casa

BarcelonaDivendres van rebre la confirmació oficial que eren les campiones de la Primera Iberdrola. Cap d'elles volia guanyar el títol sense acabar la Lliga. Preferien arrodonir la feina feta demostrant al camp que han sigut el millor equip durant tot l'any, però no els ha quedat cap més remei que acceptar les circumstàncies.

I les circumstàncies obliguen a celebrar el títol sense una gran festa conjunta i havent-se de conformar amb compartir l'alegria per videoconferència. Aquest dissabte el president del club, Josep Maria Bartomeu, i el directiu Xavi Vilajoana (nou responsable del femení des de la dimissió de Maria Teixidor) han felicitat a través de les pantalles les jugadores.

El confinament pel covid-19 ha deixat altres imatges, més divertides, com les de Jenni Hermoso lluint la copa des del balcó de casa. La davantera celebra, a més, el seu aniversari.

En general, però, les celebracions han sigut molt contingudes. A les xarxes socials les jugadores s'han limitat a compartir la imatge corporativa i alguns missatges d'agraïment.

stats